Keikkatyöt

kevytyrittäjille

Hae avoimia töitä ja laskuta laskutuspalvelun kautta

ENITEN KEIKKOJA KEVYTYRITTÄJILLE

KEIKKATYÖT

Etsitkö yksittäisiä keikkatöitä viikonlopuille tai lisäansioita nykyisten töidesi oheen? Haluat ehkä kokeilla jotain uutta vastapainoksi toimistotöille?

FlexWork.fi -palvelussa on yritysten tarjoamia keikkatöitä eri alan osaajille. Mikä parasta, näet työn tuntihinnan jo valmiiksi ennen hakemista. Hakemiseen tarvitset vain omat käyttäjätunnukset, joiden luominen ei maksa mitään. Avoimet keikkatyöt näkyvät rekisteröityneille käyttäjille ja niiden hakeminen tapahtuu suoraan profiilisi tietojen avulla, jolloin erillistä hakemusta ei tarvitse jokaista eri keikkaa hakiessa täyttää. 

Keikan tekemisen jälkeen laskutat työstä tuntihinnan mukaisesti ilman Y-tunnusta FlexWork-laskupohjan avulla. Laskutustiedot löytyvät automaattisesti valmiina. Helppoa, eikö?

TOIMEKSIANNOT

Etsitkö pitkäaikaisempaa työtä? Toimeksiannot ovat yksittäisen projektin pituisia tai toistaiseksi voimassaolevia työllistymismahdollisuuksia.

FlexWork.fi -palvelussa on yritysten tarjoamia toimeksiantoja eri alan osaajille. Kaikki avoimet toimeksiannot näkyvät ja ovat haettavissa vain rekisteröityneille käyttäjille. Kevytyrittäjänä voit hakea useita eri toimeksiantoja ja työskennellä niin monelle eri tilaajalle kuin haluat.

FlexWork-toimeksiannoilla tehdään yleensä sähköinen toimeksiantosopimus, ennen työn aloittamista. Työt laskutat sopimuksen mukaisesti ilman Y-tunnusta FlexWork-laskupohjan avulla. Laskutustiedot löytyvät automaattisesti valmiina. 

KATSO JA HAE AVOIMIA KEIKKOJA

TOIMEKSIANNON TEKEMINEN

Pähkinänkuoressa

1.

Sovi työstä OMAN ASIAKKAASI kanssa

Suosittelemme tekemään kirjallisen toimeksiantosopimuksen jokaisesta projektista. FlexWork tarjoaa käyttäjilleen tähän valmiin sopimuspohjan.

TAI

1.

Hae uusia avoimia toimeksiantoja

Flexwork.fi työnvälitysalustalta voit hakea avoimia toimeksiantoja. Kun sinut on hyväksytty, allekirjoitat vain toimeksiantosopimuksen.

2.

TEE TYÖ

Tee työ sovittujen ehtojen mukaisesti.

tee-tyo-kevytyrittajana
luo-lasku-laskutuspalvelussa

3.

LUO LASKU

Luo lasku ja lähetä se asiakkaallesi flexwork.fi -palvelussa.

4.

NAUTI PALKASTASI

Saat palkan tehdystä työstä suoraan tilillesi.

saa-palkkaa-ilman-yritysta

USEIN KYSYTTYÄ

TYÖNVÄLITYSALUSTA

– Näet hakemuksesi tilan “hakemukset” -sivulta. Tilaajan tehdessä päätöksen valinnastaan, lähetämme automaattisen sähköpostiviestin, mikäli sinua ei valita toimeksiannolle. Jos sinut on valittu, saat tästä myös erillisen ilmoituksen flexwork.fi ilmoituksiin ja sähköpostiin.

– Saat ilmoituksen sähköpostiisi ja FlexWork-ilmoituksiin, jos sinut hyväksytään keikalle. 

– Hyväksymisen jälkeen keikka näkyy FlexWork-kalenterissasi.

– Tilaaja voi lisätä sinulle yksittäisiä keikkoja voimassa olevan toimeksiantosopimuksen mukaisesti. Pääset hyväksymään keikkoja “Työsuoritukset” -sivulta. Hyväksymisen jälkeen keikka näkyy etusivun kalenterissa.

– Voit merkitä keikan toteutuneet tunnit “Työsuoritukset” -sivulta. Klikkaa keikka auki “odottaa merkintääsi” -kohdasta. Syötä toteutunut aloitus- ja lopetusaika ja klikkaa sitten “tallenna”.

fi
Scroll to Top