YHDISTÄMME KEVYTYRITTÄJÄT

JA TYÖN TILAAJAT

Kaikki kevytyrittäjien työn hallintaan tarvittava samassa järjestelmässä

MITEN EROTUMME MUISTA?


1. OLEMME AINOA LASKUTUSPALVELU, JOKA TARJOAA PALVELUT MYÖS YRITYKSILLE.


2. HYÖDYLLISIÄ TYÖKALUJA
 KÄYTÖSSÄSI TÄYSIN ILMAN KUSTANNUKSIA.

3. YHDISTÄMME TYÖN TILAAJAT JA KEVYTYRITTÄJÄT TYÖNVÄLITYSALUSTALLA JA YHTEISELLÄ KALENTERILLA.

MIKSI FLEXWORK?

Kun työntekijän palkkaus on ajankohtaista, mutta tarvitset työvoimaa vain kausi- tai projektiluonteisesti tai taloudelliset riskit tuntuvat liian suurilta, on kevytyrittäjän työllistäminen silloin hyvä vaihtoehto.

FlexWork tarjoaa ainoana markkinoilla molempia osapuolia yhdistävän palvelualustan. Yrittäjänä saat palvelustamme hakijat niin pitkäaikaisempiin kuin lyhyisiin keikkoihin kevytyrittäjistämme. Seuraa ja hallinnoi hakemuksia, työsuorituksia, raportteja ja laskutuksia, täysin ilman kustannuksia!

Ottaessanne FlexWorkin laskutuspalvelun käyttöönne, saatte yhtenäisen ja toimivan kokonaisratkaisun toimeksiannon luomisesta aina työstä laskuttamiseen asti.

OMINAISUUDET

TYÖSUORITUKSET

Luo keikkoja ja hyväksy työsuorituksia laskutusta varten.

REKRYTOINNIT

Helpota yrityksesi rekrytointiprosessia. Saat keskitetysti kaikki hakemukset yhteen paikkaan, voit helposti pisteyttää hakijat ja valita parhaat haastatteluun.

FlexWork-kalenteri

Suunnittele ja hallinnoi resursseja FlexCalendar™-työkalulla. Käyttökokemus perustuu yhteen kalenterinäkymään, jonka avulla hahmotat helposti tarpeet ja tekijät.

KOULUTUS- MATERIAALIT

Yrityksenä voit jakaa kevytyrittäjille koulutusmateriaaleja suoraan materiaalipankkiin, jonka avulla perehdytys ja aineiston jakaminen on helppoa!

Vakuutukset

Huolehdimme kevytyrittäjien vakuutuksista tarjoten heille tapaturma- ja vastuuvakuutuksen työkeikkojen ajaksi. Vakuutus korvaa vahingot jopa  1 000 000e asti.

HALLINTO

Säästä aikaa ja vaivaa palkanmaksussa. FlexWorkin automaatio muuttaa hallinnolliset asiat joissa on aiemmin mennyt tunteja – yhdeksi klikkaukseksi ja maksuksi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on apuna ongelmatilanteissa nopeasti niin viestillä kuin soittamalla.

Hoidamme byrokratian

Palkanlaskenta, kulujen käsittely, arvonlisävero- ja sairausvakuutusmaksut sekä ilmoitukset Tulorekisteriin ja Verohalllinnolle.

LASKUT

Pysyt ajan tasalla avoinna olevista laskuista, sillä löydät kaikki kevytyrittäjien lähettämät laskut ja niiden tilan samasta paikasta.

RAPORTIT

Kaikki kevytyrittäjiin liittyvät raportit saatavillasi, kuten keikkalistat ja laskutettavien tuntien lista.

AUTOMAATTISET SOPIMUSPOHJAT

Lähetä valmiiksi automatisoidut toimeksiantosopimukset suoraan kevytyrttäjille hyväksyttäväksi.

KEVYTYRITTÄJÄ-REKISTERI

Pidä kevytyrittäjien tiedot ajan tasalla ja tallessa kevytyrittäjärekisterissä. Onko toimeksiantoon liittyen kysyttävää? Nappaa yhteystiedot nopeasti esiin.

VISUAALINEN ANALYTIIKKA

Visuaalinen analytiikka auttaa sinua hahmottamaan dataa paremmin. Näet laskut, maksetut palkat ja työtunnit yhdellä silmäyksella.

fi
Scroll to Top