32 työtä, jotka on helppo aloittaa kevytyrittäjänä

helppo työ kevytyrittäjälle

Etsitkö helppoja työmahdollisuuksia kevytyrittäjyyden kautta? Aina idea siitä, mitä lähtisi tekemään, ei ole selkeä. Mahdollisuuksia on kuitenkin paljon ja työn aloittamiseen ei tarvita suuria investointeja. Kevytyrittäjänä laskutat työstä kuin työstä ilman yrityksen perustamista, sillä laskun lähetät yksityishenkilölle tai yritykselle laskutuspalvelun kautta. 

Tässä on 32 ideaa työhön, jotka voit aloittaa kevytyrittäjänä:

 

1. Some-avustaja: Jos olet some-guru ja viihdyt sosiaalisessa mediassa, voit tarjota some-avustajan palveluja yrityksille, jotka kaipaavat apua sosiaalisen median hallinnassa ja markkinoinnissa.

2. Kääntäjä: Hyvän kielitaidon omaavat voivat tarjota käännöspalveluja eri kielipareissa.

3. Verkkosivujen suunnittelu: Jos sinulla on taitoa ja kokemusta verkkosivujen suunnittelusta, voit tarjota palveluitasi pienille yrityksille tai yksityishenkilöille.

4. Sisällöntuottaja: Jos olet hyvä kirjoittaja tai viihdyt valokuvien ja videoiden parissa, voit tarjota sisällöntuottajan palveluita yrityksille tai bloggaajille.

5. Henkilökohtainen avustaja: Voit tarjota henkilökohtaista avustamista kiireisille ihmisille, kuten aikataulujen hallintaa tai matka- ja tapahtumajärjestelyjä.

6. Some-mainonnan asiantuntija: Jos ymmärrät some-mainontaa ja sen saloja, voit auttaa yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia some-mainoksilla.

7. Yritysten neuvonantaja: Jos sinulla on kokemusta liike-elämästä, voit toimia yritysten neuvonantajana ja auttaa heitä parantamaan liiketoimintaansa.

8. Tapahtumajärjestäjä: Jos olet luova ja organisointikykyinen, voit tarjota tapahtumien suunnittelu- ja järjestelypalveluita.

9. Lastenhoitaja: Voit tarjota lastenhoitopalveluita vanhemmille, jotka tarvitsevat apua arjen pyörittämisessä.

10. Asunnon stailaaja: Jos sinulla on silmää sisustukselle, voit auttaa myyjiä saamaan asunnoilleen paremman myyntihinnan stailaamalla ne houkutteleviksi.

11. Kodin siivouspalvelu: Voit tarjota kotisiivouspalveluita kiireisille ihmisille tai yrityksille.

12. Verkkokurssien luominen: Jos sinulla on asiantuntemusta jollain alalla, voit luoda ja myydä verkkokursseja.

13. Valokuvaaja: Jos valokuvaus on intohimosi, voit tarjota valokuvauspalveluita esimerkiksi tapahtumissa tai perhekuvauksissa.

14. Kodin eläintenhoitaja ja/tai ulkoiluttaja: Eläinrakkaat voivat tarjota lemmikkienhoitopalveluita esimerkiksi lomamatkojen aikana.

15. Graafinen suunnittelija: Jos olet lahjakas graafisen suunnittelun parissa, voit tarjota palveluitasi erilaisiin graafisiin projekteihin.

16. Personal trainer: Jos olet innostunut terveydestä ja liikunnasta, voit toimia henkilökohtaisena valmentajana.

17. Kielenopettaja: Voit opettaa kieliä yksityisopetuksena tai verkossa.

18. Kodin järjestäjä: Jos olet järjestelmällinen ja pidät kodin järjestyksestä, voit auttaa muita organisoimaan kotinsa.

19. Puutarhanhoito: Viherväki voi tarjota puutarhanhoitopalveluita esimerkiksi istutusten ja nurmikonleikkauksen parissa.

20. Ohjelmointi- ja IT-palvelut: Jos sinulla on taitoa ohjelmoinnissa tai IT-asioissa, voit tarjota palveluitasi erilaisiin teknisiin projekteihin.

21. Kirjanpitäjä: Jos sinulla on kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnosta, voit tarjota kirjanpitäjän palveluita pienille yrityksille ja yksityisyrittäjille.

22. Matkailuoppaana toimiminen: Jos tunnet hyvin oman alueesi tai suosittuja matkakohteita, voit toimia matkailuoppaana ja tarjota opastettuja kierroksia.

23. Korujen tai käsitöiden tekijä: Jos olet luova ja kätevä käsistäsi, voit valmistaa ja myydä omia koruja tai käsitöitä.

24. Esiintyjä tai taiteilija: Jos sinulla on taiteellisia lahjoja, voit esiintyä esimerkiksi juhlissa, tapahtumissa tai katuratsastuksissa.

25. Kierrätys- ja ympäristöneuvoja: Voit auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä kestävämmän elämäntavan ja liiketoiminnan toteuttamisessa.

26. Ruoka- tai leivontakurssien järjestäminen: Jos sinulla on intohimo ruoanlaittoon tai leivontaan, voit järjestää omia kursseja ja jakaa taitojasi.

27. Sisustussuunnittelija: Voit tarjota sisustussuunnittelupalveluita auttaaksesi asiakkaitasi luomaan toimivia ja kauniita sisustusratkaisuja.

28. Musiikin opettaja: Jos olet taitava soittamaan jotain instrumenttia tai laulamaan, voit opettaa musiikkia aloittelijoille.

29. Kotiavustaja ikäihmisille: Voit tarjota apua ja seuraa ikäihmisille, kuten kauppa-asioiden hoitamista tai yhdessä ulkoilua.

30. Personal shopper: Jos rakastat muotia ja tyyliä, voit toimia personal shopperina auttaen ihmisiä löytämään sopivia vaatteita ja asusteita.

31. Markkinatutkimus ja kyselytutkimukset: Voit tarjota palveluitasi yrityksille, jotka tarvitsevat apua markkinatutkimuksen tai kyselytutkimusten toteuttamisessa.

32. Puhelinmyynti: Jos sinulla on hyvät myyntitaidot, voit tarjota puhelinmyyntipalveluita yrityksille.

 

Näiden ideoiden avulla voit löytää sellaisen kevytyrittäjän työn, joka sopii omiin kiinnostuksen kohteisiisi ja taitoihisi. Kevytyrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa itsenäisesti ja joustavasti ilman suurta byrokratiaa. Aloittaminen vie sinulta vain muutaman minuutin, kun rekisteröidyt laskutuspalvelun käyttäjäksi ja luot ensimmäisen laskusi. Lue lisää FlexWork-laskutuspalvelusta. Onnea matkaan uuden työn ja mahdollisuuksien äärellä!

fi
Scroll to Top