Yrittäjä, hanki lisää työvoimaa kesäksi helposti kevytyrittäjistä!

tyovoimaa-kevytyrittajista

LISÄÄ TYÖVOIMAA KESÄKSI HELPOSTI KEVYTYRITTÄJISTÄ!

Kevytyrittäjän työllistäminen kesän ja lomien aikana tarjoaa useita etuja yrittäjälle. Yrittäjä, kuten yrityksen palkkalistoilla moni työntekijä saattaa viettää ansaittuja lomapäiviään, jolloin projektit etenevät hitaammin tai pysähtyvät täysin kesän ajaksi. Joillain yrityksillä sesonkiaika on juuri nyt kesällä, jolloin töitä riittää taas enemmän kuin koskaan, esimerkiksi tapahtumissa ja rakennusalalla. Projektikohtaisissa töissä on ehdottomasti järkevää työllistää kevytyrittäjä paikkaamaan työvoiman tarvetta sekä mahdollistamaan kaikki tulevat projektit, ilman henkilöstövajetta. Tässä muutamia syitä, miksi projekteja ei kannata jättää vajaaksi, vaan kevytyrittäjän työllistäminen on kannattava vaihtoehto:

  1. Joustava resurssien hallinta: Kesä on aikaa, jolloin monilla yrityksillä voi olla lisääntynyttä kysyntää tai erityisiä projekteja. Kevytyrittäjän työllistäminen antaa sinulle mahdollisuuden joustavasti lisätä työvoimaa tarpeen mukaan ilman pitkäaikaista sitoutumista. Voit työllistää kevytyrittäjän projektiin tai määräajaksi, jolloin voit täyttää resurssitarpeesi ilman, että joudut palkkaamaan vakituisen työntekijän.
  2. Vähemmän hallinnollista taakkaa: Kevytyrittäjän työllistäminen säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse huolehtia palkanmaksusta, vakuutuksista tai muusta työnantajavelvoitteista, sillä kevytyrittäjä huolehtii näistä asioista itse laskutuspalvelun avulla. Tämä vapauttaa sinut keskittymään olennaiseen, projektin johtamiseen ja asiakashankintaan tai vapauttaa itsellesi enemmän vapaa-aikaa.
  3. Laajempi osaaminen: Kevytyrittäjien kautta voit hyödyntää eri alojen osaajia ja monipuolistaa projektitiimisi taitoja. Olipa kyse sitten markkinoinnista, graafisesta suunnittelusta, tapahtumajärjestämisestä tai muista aloista, kevytyrittäjät tuovat mukanaan oman erityisosaamisensa, mitä yritykseltäsi ei välttämättä löydy talon sisältä. Näin voit tarjota asiakkaillesi laajemman palveluvalikoiman ja lisätä yrityksesi kilpailukykyä.
  4. Joustava työvoiman hallinta lomakauden aikana: Kesä ja lomat voivat aiheuttaa haasteita työvoiman saatavuudessa. Monet työntekijät haluavat pitää ansaittua lomaa, mikä voi johtaa resurssipulaan. Kevytyrittäjien työllistäminen voi auttaa tasoittamaan tätä tilannetta ja varmistamaan, että projektit etenevät sujuvasti myös lomakauden aikana. Voit työllistää kevytyrittäjiä esimerkiksi sijaistamaan lomalle lähteviä työntekijöitä tai täyttämään väliaikaisia työvoimatarpeita.

Kokonaisuudessaan kevytyrittäjän työllistäminen kesän ja lomien aikana tarjoaa joustavia ja käteviä ratkaisuja resurssien hallintaan, auttaa välttämään työvoimapulaa ja avaa mahdollisuuksia laajentaa omaa verkostoa. Hyödyntämällä kevytyrittäjyyden tarjoamia etuja voit varmistaa, että projektit etenevät sujuvasti myös kesäkauden aikana ja että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä.

Kuinka työllistän kevytyrittäjän?

Kevytyrittäjän työllistäminen ja toimeksiannon ilmoittaminen on täysin ilmaista FlexWork-laskutuspalvelun kautta. Maksat vain sovitun tuntihinnan työstä, me emme veloita sinulta mitään.

Pääset ilmoittamaan avoimesta työstä ja valitsemaan itsellesi sopivimman hakijan, joko:

  1. rekisteröitymällä työn tilaajaksi osoittessa: flexwork.fi ja ilmoittamalla avoimesta toimeksiannosta.
  2. soittamalla meille tai lähettämällä meille tiedon avoimesta työstä valmiin lomakkeen kautta: https://flexwork.fi/tyollistaminenfi
Scroll to Top