Kevytyrittäjien Valttikortti uudistuu

kevytyrittäjien valttikortti uudistuu

MIKÄ ON VALTTIKORTTI JA TARVITSENKO SITÄ?

Valttikortti toimii henkilötunnisteena työmailla ja sitä käytetään todentajana kulunvalvonnassa ja ammattipätevyyksissä. Sen avulla saadaan helposti urakoitsijoiden tiedot sähköisesti. Tämä tehostaa rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukaista tietojen raportointia verottajalle. Moni rakennusalan yritys edellyttää Valttikorttia rakennusalan toimijoilta, myös kevytyrittäjiltä. Valttikortin tarvitset siis, jos asikasyrityksesi sitä sinulta vaatii tai työn suorittaminen sitä edellyttää.

Valttikortti uudistuu, mikä muuttuu?

Vastuu Group tarjoaa jatkossa itsenäisille työnsuorittajille, eli kevytyrittäjille uuden Valttikortin. Tämä tarkoittaa, että itsenäisinä työnsuorittajina toimivat kevytyrittäjät saavat uuden Valttikortin, jossa toinen puoli näyttää tavalliselta Valttikortilta ja toisella puolella näkyvät työn suorittajan tiedot sekä teksti “itsenäinen työnsuorittaja”. Tämän lisäksi uusien Valttikorttien voimassaolo päivittyy, ja ne on voimassa jatkossa kolme vuotta.

Kaikki laskutuspalveluyrityksen kautta laskuttavien itsenäisten työnsuorittajien, joilla on Valttikortti tilattuna, tulee siirtyä 31.8 mennessä käyttämään uutta itsenäisen työsuorittajan Valttikorttia. Tämän päivämäärän jälkeen kaikki vanhat ilman “itsenäinen työnsuorittaja” merkintää olevat Valttikortit suljetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Nykyisten Valttikorttien päivittäminen

Jos sinulla on Valttikortti, mutta haluat päivittää sen uuteen, voit uusia sen FlexWorkin kautta 30.6 saakka. Tarjoamme tähän -50% alennuksen, jolloin saat uuden päivitetyn Valttikortin hintaan 25e (sis. alv:n ja toimituskulut).

Uuden valttikortin tilaaminen

Mikäli sinulla ei ole vielä Valttikorttia, voit tilata uuden Valttikortin hintaan 50e (sis. alv:n ja toimituskulut).

MITen tilaan valttikortin?

Asiakkaanamme voit tilata rakennustyömaille tarvittavan Valttikortin kauttamme. Tilausta varten tarvitsemme sinulta ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@flexwork.fi. Liitäthän viestiin mukaan seuraavat tiedot:

  • Passikuvan kaltainen selkeä kasvokuva
  • Koko nimesi
  • Veronumero (löytyy verokortista, OmaVero-palvelusta tai soittamalla Verohallinnolle) Huom! Veronumero tulee olla ilmoitettu julkiseen veronumerorekisteriin. Veronumeroa ei merkitä automaattisesti, vaan sitä on pyydettävä erikseen.

Käsittelemme tilauksen saatuamme maksusuorituksen ja tarvittavat materiaalit Valttikorttia varten. Saat Valttikortin tämän jälkeen postitse noin 3-5 arkipäivän kuluessa.

fi
Scroll to Top